02 300 0 700 info@interaktivni.si

Nova serija SMART Board 7000 je popolno središče učilnice. V brezšivno celoto združuje vrhunsko strojno opremo, programsko opremo in vaše učne vsebine brez vsakršnih žičnih povezav.

Vsebuje le najnaprednejše rešitve in funkcionalnosti. Tako lahko učitelji in učenci z lahkoto sodelujete pri interaktivnem delu.

Te najsodobnejše interaktivne ekrane je SMART razvil za delo s celotnim razredom, z manjšimi skupinami učencev in tudi za individulno delo.

Informativna ponudba?

Vas zanimajo cene?

Povsem nove tehnologije, razvite posebej za interaktivne ekrane

 

Tehnologija iQ predstavlja osrednje vozlišče razreda. Poveže učne vsebine, interaktivne ekrane, naprave in ključna pedagoška programska orodja v novo celoto z izjemno celovito uporabniško izkušnjo tako za učitelja, kot za učence. Z lahkoto so dosegljiva SMART Learning Suite učna poglavja, naloge, ki temeljijo na igrah, soustvarjanje v realnem času … In seveda je mogoče tudi brezžično deljenje ekrana. Uporabite pa lahko tudi vgrajeni spletni brskalnik in digitalno tablo.

Ni se vam več treba ukvarjati s kabli in povezavami, prav tako ne z ročnim posodabljanjem programske opreme. Vse vam je na voljo na enem mestu s preprostim dotikom prsta.

SilkTouch

Prsti povsem brez napora in napak drsijo in izbirajo po površini zaslona.

Pen ID

Omogoča sočasno pisanje z več pisali in s tem spodbuja k sodelovanju.

Zaznavanje objekta

Ekran samodejno razlikuje med prstom, pisalom in dlanjo. Izbiranje, brisanje in popravljanje je povsem lahkotno.

SMART ink

Smart ink tehnologija zagotavlja odlično odzivnost pri pisanju ne glede na to ali uporabite pisalo ali prst.

Glavne prednosti in značilnosti

 • Interaktivni zaslon najvišje serije SMART Board 7075 je namenjen za srednje velike učilnice. S svojim visoko kontrastnim zaslonom in 4K Ultra HD ločljivostjo zagotvalja izjemno kvaliteten pogled na predstavitve tudi ob svetlejših pogojih. S svojo ločljivostjo omogoča bistevno bolj natačen prikaz podrobnosti hkrati pa zagotavlja bistveno večjo delovno površino.
  S podporo na 16 dotikov hkrati omogoča, da na njem lahko sodelujejo 4 uporabniki skupaj ali vsak zase s svojo izbiro barve pisala (Pen ID™).
 • S patentirano tehnologijo dotika HyPr Touch™ (Hybrid Precision Touch), ki predstavlja naslednjo generacijo tehnologije optične zaznave dotika. Le ta zagotavlja superiorne zmogljivosti pisanja in visoko natančnost dotika, kakor tudi zaznave dodatnih interaktivnih orodij (pisalo, brisalka, prst, dlan itd.) s pomočjo tehnologije Object awareness™.
 • Zaslon ima brisalko in 4 aktivna pisala, ki imajo pred definirano barvo in se magnetno pritrdijo na zaslon. Hhkrati se na ta način induktivno polnijo.
 • Ker je interaktivna rešitev kot je interaktivni zaslon SMART Board 7075 zasnovana na ploskem zaslonu, za sliko ni več potreben projektor. To pomeni, da ni stroškov žarnice in vzdrževanja. Življenska doba aktualnih LCD-zaslonov presega 50.000 ur.
 • Vgrajen ima modul kapp IQ za popolno sodelovanje med vami in učenci. Komunikacija lahko poteka enosmerno ali dvosmerno med vami in kar do 250 uporabniki, ki lahko pri predstavitvi sodelujejo od kjerkoli na svetu, kjer je internet.
 • Z uporabo tablice, pametnega telefona, prenosnika ipd. lahko uporabniki pišejo na takorekoč isto virtualno površino. Vsako dejanje je takoj vidno vsem, ki imajo dostop do vsebine.
 • Učitelj lahko pošlje udeležencem povabilo po elektronski pošti, v katerem je povezava na sejo. Uporabniki na svojih napravah ne potrebujejo prednameščene programske opreme, saj seja poteka preko spletne aplikacije znotraj internetnega brskalnika.
 • Vgrajen Kapp IQ omogoča uporabo interaktivnega zaslona za anotacije in dostop do interneta brez priključenega dodatnega računalnika. Omogoča tudi brezžično povezavo z napravami za namen brezžičnih prezentacij iz pametnih naprav.
 • Na velikem 75” zaslonu lahko s povezavo na vaš računalnik uporabljate svojo programsko opremo (Power Point, Excel, Word, Autodesk, internet brskalnik…) in uporabljate digitalno črnilo za zapisovanje opomb, skic itd…
 • S pomočjo priložene programske opreme SMART Notebook 17 lahko učitelj pripravo napišejo doma in jo pošljejo v oblak, do katerega lahko dostopajo iz katerekoli SMART kapp IQ naprave, brez da bi zato morali nanj priključiti svoj računalnik.
 • Zaslonu SMART Board 7075 je priložena programska oprema SMART Learning Suite ki vključuje: SMART Notebook in za obdobje 1 leta še posodobitve programske opreme in vse dodatke (Geogebra, Maestro, Youtube…), SMART Lesson Activiy Builder, SMART Amp.

Ob nakupu SMART interaktivnega zaslona serije 7000 prejmete tudi vrhunsko programsko orodje SMART Learning Suite

 

Ta celovita programska zbirka je najboljše razpoložljivo orodje za interaktivno učenje. Ob nakupu interaktivnega ekrana serije SMART 7000 prejmete enoletno naročnino.

Zahtevajte informativno ponudbo in si zagotovite prednost pri dobavi

Dobavo najsodobnejših interaktivnih zaslonov na trgu si lahko zagotovite že v juniju 2017, če preko obrazca na desni zahtevate pripravo neobvezujoče ponudbe.